logo_lezeci11

Vzrejna hiša Lipicancev Barbana
Peternel Janez in Nina, Globoko 2a , 4240 Radovljica
 041-312-326 - Nina, barbana@siol.net

Vožnja z dvovprego lipicancev je idilična, ko vas po okoliških vaseh na Radovljiški ravnini zapeljemo po poti kulturne dediščine.

Zapeljete se lahko s turistično kočijo ali pa s Viktorjansko kočijo, ki je namenjena predvsem slavnostnim dogodkom. Vožnje so lahko odlično darilo ali prijetno presenečenje za zlato poroko, obletnice poroke ali pa za rojstni dan, praznovanja ali kar tako. Če želite podariti izvirno in drugačno darilo, podarite darilni bon za čudovito vožnjo s kočijo.


slika1   

Izbirate lahko med krajšimi vožnjami do bližnjih krajevnih znamenitostih. Za turistične prevoze s kočijo vam nudimo vožnje do:

- prelepega svetišča Bazilike Marije Pomagaj na Brezjah

- Radovljice, kjer vam mesto nudi izjemno veliko zanimivosti. V starem mestem jedru si lahko ogledate cerkev Sv. Petera, Lectarski muzej, Čebelarski muzej, Šivčevo hišo in še in še.

- obiska stare kovaške vasi Kropa, ki je s svojimi ljudmi, starimi hišami in kovaškim muzejem posebna znamenitost

- do Begunj, tam si lahko ogledate kar nekaj krajevnih znamenitosti (med drugimi Grad Kamen, Sveti Peter in druge) in seveda najbolj poznana brata slovenske narodno zabavne glasbe brata Avsenik

Te vožnje lahko trajajo od 1 do 3 ur, pot vožnje pa si lahko izberete tudi sami. Ob slavnejših dogodkih ali ob posebnih obiskih pa vam nudimo kočijo Viktorijo. Z njo vas popeljemo po poteh, ki jih poljubno izberete.

brezje P1140097

Lahko pa vas popeljemo po okoliških poteh, kjer se lahko sprostite med čudovito vožnjo po amakadamskih poteh skozi gozdove. Ta vožnja lahko traja od 2 do 4 ure.

P1120049 P1140091

 

Za rezervacijo kočije nas pokličite na tel: 041 675 453 ali obiščite spletno stran www.porokaskocijo.si

 

 

Kontakt

Peternel Janez in Nina
Globoko 2a , 4240 Radovljica

041-312-326 - Nina

barbana@siol.net